Επίσκεψη της Περιβαλλοντικής Ομάδας “Eco-Citizens” του Σχολείου μας στη Δήμαρχο Σερρών

Την 1η Φεβρουαρίου η περιβαλλοντική ομάδα “Eco- Citizens”, συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Σαρηβασιλείου , επισκέφτηκε τη Δήμαρχο Σερρών, κα Βαρβάρα Μητλιάγκα και συνομίλησε μαζί της για θέματα που αφορούν την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης μας.

Αρχικά ενημερώσαμε την Δήμαρχο για την δράση που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγο καιρό στο Πάρκο - πρώην στρατόπεδο Παπαλουκά της πόλης μας, όπου καταγράψαμε την σημερινή κατάσταση. Αφού επεξεργαστήκαμε το υλικό που συλλέξαμε, συντάξαμε κείμενο με μια σειρά προτάσεων σχετικά με την ανάπλαση του πάρκου και την αξιοποίηση του χώρου αλλά και των κτιρίων που υπάρχουν σε αυτό προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Η Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις προτάσεις μας, απάντησε στις ερωτήσεις μας και για άλλα  θέματα σχετικά με τη βιωσιμότητα της πόλης των Σερρών και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την ωραία αυτή προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενεργούς συμμετοχής στα κοινά, διαβεβαιώνοντάς μας ότι θα υποστηρίξει οποιαδήποτε προσπάθειά μας προς αυτή την κατεύθυνση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις